mwmw
10811475 10203904707390524 2024682245 n 10811506 10203904707430525 957421803 n

Laatste nieuws

Inspiratieavond veiliger sportklimaat
VeiligsportklimaatafbeeldingRegelmatig verschijnen er berichten in de media over voorvallen in de sport waar je als...
Lees meer...
Beneden-Leeuwen in verbinding
MaasWaalInDialoogMaas en Waal in dialoog ondersteunt ‘Beneden-Leeuwen in verbinding’ Het initiatief van deze...
Lees meer...
NL Doet op 11 en 12 maart 2016
NLDoetRozetAantal NL Doet klussen in Maas en Waal blijft stijgen. Ook dit jaar was NL Doet van het...
Lees meer...

Op 30 januari 2014 hebben de directeur van Stichting Voormekaar en de voorzitter van Stichting Meerwaarde Maas en Waal een overeenkomst gesloten waarin afspraken zijn gemaakt over samenwerking.

Stichting Voormekaar is werkzaam in de gemeenten Druten en West Maas en Waal op het terrein van Welzijn en Zorg. Hierbij richt de stichting zich op jongeren, ouderen, vrijwilligers, mantelzorgers, vluchtelingen en het bevorderen van sociale samenhang, veiligheid in en leefbaarheid van dorpen, wijken en buurten.

Stichting Meerwaarde Maas en Waal stimuleert de samenwerking in én tussen de verschillende dorpskernen van Maas en Waal voor een betere leefbaarheid. De stichting wil verenigingen, scholen en dorpshuizen zo veel mogelijk met vrijwilligers ondersteunen en de diverse partijen aanmoedigen om samen te werken of eventueel hun krachten te bundelen. Speciaal aandacht gaat hierbij uit naar de jeugd uit de 20 dorpskernen ten westen van de kernen Beuningen en Wijchen.

De twee stichtingen hebben vastgesteld dat er verschillen zijn in benadering, werkwijze en continuïteit. Aan de andere kant zijn er raakvlakken tussen organisaties. Voormekaar en Meerwaarde Maas en Waal hebben afgesproken te gaan samenwerken, ter versterking van hun activiteiten.

Door hun netwerk, ervaring en expertise te delen zien Voormekaar en Meerwaarde Maas & Waal kansen om hun slagkracht te vergroten. De gesloten overeenkomst bevordert de samenwerking op gemeente en wijk- of dorpsniveau en levert daarmee een meerwaarde op die ten goede komt aan de inwoners van Maas en Waal.

samenwerking mw en voormekaar

Founders

Begunstigers