mwmw
10811475 10203904707390524 2024682245 n 10811506 10203904707430525 957421803 n

Laatste nieuws

Inspiratieavond veiliger sportklimaat
VeiligsportklimaatafbeeldingRegelmatig verschijnen er berichten in de media over voorvallen in de sport waar je als...
Lees meer...
Beneden-Leeuwen in verbinding
MaasWaalInDialoogMaas en Waal in dialoog ondersteunt ‘Beneden-Leeuwen in verbinding’ Het initiatief van deze...
Lees meer...
NL Doet op 11 en 12 maart 2016
NLDoetRozetAantal NL Doet klussen in Maas en Waal blijft stijgen. Ook dit jaar was NL Doet van het...
Lees meer...

Kunt u ons helpen met het invullen van één van onderstaande vragen laat het ons dan weten via het mail adres info@meerwaardemaasenwaal.nl

 

Vereniging/stichting Vraag Tegenprestatie

V39: verkeersregelaars voor zondag 14 december 2014 
Stichting Dickers Druten heeft voor zondag 14 december nog een aantal verkeersregelaars nodig. taken: het aanwijzen van parkeerplekken op het terrein van voetbalclub DIO. Vanuit daar vertrekken pendelbussen naar het centrum. Aanvang 11:00 uur tot 16:00 uur. Voor koffie en een luxe lunchbox wordt gezorgd. 

In overleg 

V38: vrijwilligers die onsteuning bieden bij activiteiten op 7 dec 2014
Stichting Dickens Druten is op zoek naar vrijwilligers die kunnen helpen op zaterdag 7 december 2014. Deze activiteiten bestaan uit het plaatsen van 200 kerstbomen door het gehele centrum van Druten. De kerstbomen moeten middels een touw vastgemaakt worden aan lantaarnpalen. Aanvang 08:00 uur tot 11:00 uur. Voor Koffie en iets lekkers wordt verzorgd. 

In overleg 
Stichting Meerwaarde     
Maas en Waal

V37: 10 tafels (+/- 140 bij 80) en 20 stoelen
De stichting heeft voor de inrichting van de grote activiteiten ruimte van het Regionale Activiteiten Centrum extra tafels en stoelen nodig, graag op korte termijn. Ruimte gaat gebruikt worden voor workshops en activiteiten op het gebied van techniek promotie en educatie. We zijn ook al geholpen als we de tafels of stoelen voor 1 of 2 maanden mogen lenen.

In overleg
Dorps Platform Appeltern i.o.
 
Appeltern

V36: Megafoon voor zaterdag 17 mei
Woensdag 21 mei organiseert het Dorps Platform Appeltern i.o. zijn eerste informatieavond. Zaterdag 18 mei wil men dit kenbaar maken aan de inwoners van het dorp. Wie kan er voor die dag een megafoon beschikbaar stellen.

In overleg
Stichting i.o. DOE
Deest Ontmoet Elkaar
Deest 
 

V35: Materialen voor inrichting ontmoetingsruimte
Vitrage voor een raam van 5 x 2.19 meter, Vloerbekleding/zeil 58 m2, koekenpan, keukendoeken, waterkoker, stofzuiger, tosti apparaat, combi oven magnetron, elektrische boiler, elektrisch kookplaatje, plantenbakken, buiten/terras afscheiding, kamerplanten, dweil/mops, plakfolie en een wandklok.

In overleg
Stichting Meerwaarde     
Maas en Waal

V34: Gereedschap en een keukentrap (min. 7 treden)
De stichting wil een werkplaats inrichten in het Regionale Activiteiten Centrum (RAC). Werkplaats zal gebruikt worden door de vrijwilligers van het reparatiecafé en de vrijwilligers die de basisscholen mee gaan ondersteunen om de jeugd te interesseren voor techniek.

In overleg
Stichting 
Meerwaarde
Maas en Waal

V33: Bureau accesoires: Papiersnijder & Bureau prullenbakken.
Voor de inrichting van het kantoor van de stichting, zijn we opzoek naar bureauprullenbakken en een papiersnijder.

In overleg
Stichting Meerwaarde 
Maas en Waal 
 
V32: Archiefkast, 10 Tafels (120 x 80 cm) + 20 stoelen
Wij zijn opzoek naar materialen om ons techniekpromotie lokaal in te richten. In dit lokaal willen we groepen van de basisscholen ontvangen om ze met kundige vrijwilligers te enthousiasmeren voor techniek.
In overleg
Stichting Meerwaarde 
Maas en Waal 
V31: Busje voor vervoer materiaal  Wie heeft er een transportmiddel voor het vervoer van spullen voor de inventaris van het nieuwe pand van de Stichting in Beneden Leeuwen en kan deze beschikbaar stellen? 
In overleg 
Stichting Meerwaarde 
 
Maas en Waal 
 
V30: Kantoorinventaris onderweg naar nieuw pand? Een mooi leeg pand voor Stichting Meerwaarde in Beneden Leeuwen. Maar hoe komen we aan een stoel om op te zitten, een tafel om achter te werken om gezamenlijk het werk voor de samenleving uit te voeren? Wie heeft of kent een plek waar dit materiaal over is of een nieuwe bestemming kan hebben, dan houdt de Stichting zich aanbevolen. Mail naar sonja@meerwaardemaasenwaal.nl 
In overleg
Stichting Meerwaarde
Maas en Waal 
V29: Filmcamera  Op 19 september gaan de kinderen van basisschool De Laak te Wamel koken voor ouderen. Om de ouderen "live" te verbinden met de keuken zijn wij op zoek naar een filmcamera. Wie kan een filmcamera voor deze dag ter beschikking stellen? Mail naar sonja@meerwaardemaasenwaal.nl
In overleg 
Ontmoetinscentrum De Paulus 
Winssen
V28: Kramen of parasols Op 15 september 2013 organiseert De Paulus haar eerste open dag. Hiervoor zijn ze op zoek naar kramen of parasols in dezelfde kleurstelling. Wie kan De Paulus hier aan helpen? Stuur een mail naar sonja@meerwaardemaasenwaal.nl
In overleg
SPOM en bouwmarkt Alex Gruijthuijsen
Maas en Waal
 
V27: Vrijwilligers gevraagdIn samenwerking met verschillende basisscholen van SPOM en Bouwmarkt Gruijthuijsen B.V. krijgen leerlingen technische uitleg over verschillende aspecten van het bedrijfsleven middels een rondleiding in het bedrijf. Hiervoor zijn wij op zoek naar enthousiaste vrijwilligers die als begeleiding hun steentje willen bijdragen. Datums: 11-12-18-19 juni van 08.45u-11.30u en op donderdag 20 juni in de ochtend en in de middag van 13.15u-15.30u.Heb je interesse mail dan naar sonja@meerwaardemaasenwaal.nl
In overleg
Stichting Meerwaarde
Maas en Waal

Match
V26: Vier keramische kookplaten
De stichting wil het project 'kinderen koken voor ouderen' starten. We beginnen met een pilot op 30 mei op de Sint Lambertusschool in Maasbommel. Voor deze dag zijn wij op zoek naar vier keramische kookplaten. Wie kan deze op 30 mei ter beschikking stellen voor dit mooie doel?
In overleg
Stichting Meerwaarde
Maas en Waal
 
V25: Handige reparateur voor elektrische apparaten
11 mei organiseert Stichting Meerwaarde Maas & Waal het eerste Repair Café in D’n Bogerd te Druten. Hiervoor zoeken wij twee vrijwilligers die handig zijn met het repareren van elektrische apparaten. Wil jij iets betekenen voor de mensen om je heen, kom  dan van 11:00 uur tot 16:00 uur helpen. Heb je interesse mail dan naar info@meerwaardemaasenwaal.nl of bel naar 0642404392
In overleg
Stichting Meerwaarde
Maas en Waal
Match
V24: Printen van 45 stuks A3-posters
Ten behoeve van de start van het repair café op 11 mei in d'n Bogerd in Druten, willen we graag 45 posters laten printen. Deze posters willen we o.a. ophangen in de dorpshuizen in Maas en Waal.
In overleg
Turkse gemeenschap
Druten
V23: Beschikbaar stellen van een stroomverdeelkast van kracht naar 220 volt
Ten behoeve van de open dagen op 4 en 5 mei. Organisatie vertegenwoordigd Turkse gemeenschap in Druten en organiseert o.a. twee open dagen in de Moskee en een Turkse braderie.
In overleg
Wamel
V22: Hulp bij opzetten en onderhouden van website
Stichting Historie Wamel verzamelt informatie over de historie van Wamel, digitaliseert dit en zet de info online. Wie kan en wil de stichting helpen met het opzetten van een Joomla-website. Ook zou het fijn zijn als iemand de stichting ondersteunt bij het onderhouden van de website (training). De website moet voorzien zijn van een goede zoekmachine zodat de historische informatie snel en makkelijk is op te zoeken.
In overleg
Stichting Meerwaarde
Maas en Waal
Match
V21: Zwart-wit-laserprinter
St. Meerwaarde Maas en Waal wil graag een printmogelijkheid op kantoor. We werken inmiddels met meerdere mensen op kantoor en een printer mist nog. We zouden graag een zwart-wit-laserprinter met lage kosten per afdruk willen plaatsen. Omdat we duurzaam willen afdrukken geven we de voorkeur aan een dubbelzijdige printer.
In overleg 
Wamel
V20: Ter beschikking stellen van A3-boekenscanner voor 4 weken
Stichting verzamelt informatie over historie van Wamel, digitaliseert dit en brengt de info online. Om foto's en boeken van verschillend formaat te kunnen archiveren wil stichting graag tijdelijk een A3-boekenscanner lenen.
In overleg
Stichting Wijkraad
Druten Zuid
Match
V19: Stroomverdeelkast: kracht 5*220
Ten behoeve van het project 'Kinderen koken voor ouderen' welke op 15 maart gaat plaats vinden als NLDoet activiteit.
Groep 8 van basisschool de Kleurencirkel kookt een driegangenmenu voor 32 ouderen uit de wijk. Dit doen zij in een door henzelf ingericht restaurant.
In overleg
Historische Vereniging Tweestromenland
Land van Maas en Waal
Rijk van Nijmegen West
V18: Twee of drie kantoor kasten
Werkgroep Topografisch Historische Atlas beschrijft, digitaliseert,conserveert en archiveert foto's, dia's, kaarten en afbeeldingen in de breedste zin. Werkgroep is op zoek naar 2 à 3 kantoor kasten met afmetingen ca 200 cm hoog, 100 breed en 45 cm diep met draaideuren of schuifdeuren.
In overleg
 
St. Lambertusschool
Maasbommel
Opgelost
V17: Stoelen voor vergaderkamer
School is op zoek naar twaalf stoelen voor in de vergaderkamer. Stoelen met 4 poten of slee. Het mogen twee verschillende kleuren zijn. 
In overleg
Drumcombinatie
Afferden-Puiflijk
 Opgelost
V16: Ter beschikking stellen 3 percussie instrumenten
Voor een optreden op een drumfestival in Heukelum op 24-11-2012 zoeken ze een setje African claves, een Chinese cymbal en een Shekere. Graag zouden ze deze tot die tijd willen lenen.
In overleg
 
Stichting Meerwaarde
Maas en Waal
Match
V15: PC's voor MVO-inspiratiepunt in d'n Bogerd
Dit MVO Inspiratiepunt Maas en Waal is in samenwerking met d'n Bogerd tot stand gekomen. De gratis werkplek biedt ondernemers de kans te werken naast of samen met andere ondernemers uit de regio. Om deze werkplekken in te richten zijn we op zoek naar 3 vaste PC's om internettoegang te realiseren.
In overleg 
Stichting Meerwaarde
Maas en Waal
Match
V14: Bureaustoelen voor MVO-inspiratiepunt in d'n Bogerd
Dit MVO Inspiratiepunt Maas en Waal is in samenwerking met d'n Bogerd tot stand gekomen. De gratis werkplek biedt ondernemers de kans te werken naast of samen met andere ondernemers uit de regio. Om deze werkplekken in te richten zijn we op zoek naar 9 dezelfde bureaustoelen.
In overleg 
Werkgroep Robinson Weekend Stichting kindervakantieweek
Batenburg-Niftrik
 
V13: Katoenen tentdoek voor maken van 2 tipitenten
Werkgroep heeft in augustus 2012 een succesvol 1e Robinson-weekend georganiseerd. Volgend jaar willen ze zelf twee 15-persoonstipitenten maken. Hiervoor zijn ze op zoek naar katoenen tentdoek. Kleur, grootte, vorm en leeftijd van doek is niet zo van belang. Ze maken zelf alles op maat.
In overleg
 
Stichting Meerwaarde
Maas en Waal 
V12: Meubilair voor inrichting kantoor MWMW
Om ons nieuwe kantoor in te richten zijn we op zoek naar, tafels, bureaustoelen, flipover, whiteboard, opbergkast, folderrek, decoraties voor aan muur, planten voor aankleding.
In overleg 
Stichting Molenfeesten
Winssen
V11: Hulp bij opzetten professionele website
Stichting Molenfeesten bevordert activiteiten op sociaal, cultureel en sportgebied ten behoeve van de gemeenschap in Winssen. Bestuur wil graag hulp bij het opzetten van professionele website met o.a. programma Molenfeesten, foto's van de voorgaande jaren, samenstelling bestuur, links, inschrijfformulieren etc.
In overleg 
V10: Zwemvereniging de Gelenberg is op zoek naar statafels voor in het clubhuis
In overleg 
V9: Zwemvereniging de Gelenberg is op zoek naar een vergaderruimte
De zwemvereniging heeft één maal per jaar voor ongeveer 50 personen een vergadering en is op zoek naar een ruimte hiervoor 
In overleg 
V8: Zwemvereniging de Gelenberg is op zoek naar tuinstoelen 
voor in de zwemzaal

In overleg 
Druten
V7: Hulp bij construeren van kleine waterpolodoelen
Vereniging wil start maken met waterpolo voor de jeugd. Hiervoor zijn doelen nodig. Doelen hoeven niet te voldoen aan standaardmaten, er moet een oplossing komen die past in het zwembad. Verder moeten de doelen gemakkelijk opgeslagen kunnen worden
In overleg 
St. Samenwerkingsverband Deester Verenigingen
Deest
V6: Leveren of uitlenen van stoelen en tafels
Werkgroep Bingo en Jeugdplaybackshow organiseert o.a. op 15 augustus een bingo. Hiervoor komt organisatie zo'n 100 stoelen en 10 tafels te kort.
 In overleg
In de gemeente Druten en West Maas en Waal
V5: Beschikbaar stellen van opslagruimte voor sport- en spelmateriaal 
Actief Maas en Waal initieert, ondersteunt en combineert activiteiten die ervoor zorgen dat de Maas en Waalse jeugd goed en voldoende kan bewegen, spelen en sporten in een gezonde leefstijl. Daarvoor hebben zij nu opslagruimte nodig voor hun sport- en spelmateriaal.
In overleg 
Jongerencentrum Place2be
Druten          Match
V4: Hulp bij het maken van een bouwtekening en berekening van de kosten
Stichting Voormekaar verricht o.a. locatie gebonden jongerenwerk. We ondersteunen het jongerencentrum place2be in Druten en houden dit samen met de jongeren draaiend. Graag willen we met en voor de jongeren de linkerruimte verbouwen.
 In overleg
 
De Zware Jongens van Carnavalsvereniging De stadspompers
Batenburg     Match
V3: Camera om live beelden op een webpagina te tonen
In Batenburg wil een groep een ontvoeringsact opvoeren tijdens de carnaval. Om tijdens de onderhandelingen met de carnavalsclub te tonen dat prins nog 'live and kicking is' is een camera nodig.
In overleg 
Werkgroep Robinson Weekend Stichting kindervakantieweek
Batenburg-Niftrik
Match
V2: Kunststof tonnen
Om een vlot-/voetveer te maken
Waterbestendig touw/kabel
Om vlot-/voetveer over water heen te trekken.
In overleg
Stichting Wijkraad             
Druten Zuid  
Match
V1: Stroomverdeelkast: kracht 5*220
Ten behoeve van het project 'Kinderen koken voor ouderen.
Bij deze activiteit kookt groep 8 van basisschool de Kleurencirkel een driegangenmenu voor 32 ouderen uit de wijk. Dit doen zij in een door henzelf ingericht restaurant.
In overleg

 

 

 

 

Founders

Begunstigers