mwmw
10811475 10203904707390524 2024682245 n 10811506 10203904707430525 957421803 n

Laatste nieuws

Inspiratieavond veiliger sportklimaat
VeiligsportklimaatafbeeldingRegelmatig verschijnen er berichten in de media over voorvallen in de sport waar je als...
Lees meer...
Beneden-Leeuwen in verbinding
MaasWaalInDialoogMaas en Waal in dialoog ondersteunt ‘Beneden-Leeuwen in verbinding’ Het initiatief van deze...
Lees meer...
NL Doet op 11 en 12 maart 2016
NLDoetRozetAantal NL Doet klussen in Maas en Waal blijft stijgen. Ook dit jaar was NL Doet van het...
Lees meer...

Op 25 maart 2014 werd de eerste themabijeenkomst van MVO Maas en Waal georganiseerd. Deze inspirerende en leerzame avond gaf de deelnemers goede handvatten om met CO2 reductie aan de slag te gaan. De foto's en inhoud van de avond kun je hier bekijken.

Huub Biezemans vertelde over de ambitie van MVO Maas en Waal om tijdens het symposium in 2015 minimaal één zogenoemde Green Deal te ondertekenen. Hiervoor is de samenwerking tussen ondernemers en organisaties in de regio nodig. Er werd door een aantal deelnemers enthousiast gereageerd om deze ambitie samen te realiseren.

H&S Group faciliteerde de avond. Daarbij gaf Operationeel Manager Jeroen van den Broek ons een zeer interessante kijk in hun keuken en vertelde vol passie op welke manier zij de successen boeken in het reduceren van CO2.

Leo Smit van CO2 Management was de gastspreker van de avond. Hij nam ons op een prikkelende wijze mee in de mogelijkheden, op grote en kleine schaal, en het managen van CO2 en MVO.

Landwinkel de Zandroos had twee heerlijke pakketten samengesteld als bedankje voor H&S Group en CO2 Management voor de bijzondere en leerzame bijdrage die zij hebben geleverd.

Op het eind van de avond werd er een korte enquête gehouden. We hebben erg positieve reacties op deze eerste themabijeenkomst ontvangen, samen met waardevolle tips om vooruit te gaan en nieuwe ideeën over samenwerkingsvormen. Hier zijn we erg blij mee!

Wij vinden het belangrijk om het MVO Netwerk samen met de ondernemers en organisaties in de regio vorm te geven. Daarom willen wij graag weten hoe wij als MVO Maas en Waal onze activiteiten kunnen laten aansluiten op jouw behoefte. Uiterlijk eind april zullen wij daarom een enquête mailen. Wil je hieraan ook deelnemen? Stuur dan een mailtje naar mvo@meerwaardemaasenwaal.nl o.v.v. enquête MVO Maas en Waal.

Heb je nog ideeën over het MVO Netwerk of wil je een bijdrage leveren in de ondersteuning hiervan? Dan horen wij dit graag via mvo@meerwaardemaasenwaal.nl.

Founders

Begunstigers