mwmw
10811475 10203904707390524 2024682245 n 10811506 10203904707430525 957421803 n

Laatste nieuws

Inspiratieavond veiliger sportklimaat
VeiligsportklimaatafbeeldingRegelmatig verschijnen er berichten in de media over voorvallen in de sport waar je als...
Lees meer...
Beneden-Leeuwen in verbinding
MaasWaalInDialoogMaas en Waal in dialoog ondersteunt ‘Beneden-Leeuwen in verbinding’ Het initiatief van deze...
Lees meer...
NL Doet op 11 en 12 maart 2016
NLDoetRozetAantal NL Doet klussen in Maas en Waal blijft stijgen. Ook dit jaar was NL Doet van het...
Lees meer...

Maas en Waal in Dialoog!

Waarom een dialoog?

Omdat het een mogelijkheid bij uitstek is voor verrassende ontmoetingen, voor het delen van ervaringen en om samen naar de toekomst kijken. 

Om te leren van anderen, om nieuwe mensen te ontdekken en niet in de laatste plaats omdat het gezellig is!

Omdat duizenden Nederlanders u al voor gingen en de meerwaarde van een dialoog al ontdekt hebben en ieder jaar uitkijken naar deze dag!

Een mooi gesprek op een bijzondere plek.

Lijkt het u ook leuk om eens op plekken te komen waar u anders niet zo snel zou komen? Nou dat kan bij Maas en Waal in Dialoog. Op hele uiteenlopende plekken vindt u op deze dagen dialoogtafels.

Aan een dialoogtafel treft u een onbekend en divers gezelschap Maas- en Walers. Heel verschillende mensen die je elke dag tegen kunt komen en waarschijnlijk ongemerkt voorbij loopt. Al die mensen hebben echter wel een verhaal dat de moeite waard is om te horen, net zo goed als dat uw verhaal de moeite waard is voor die ander om naar te luisteren.

Ontmoet elkaar aan de dialoogtafel op 2 en 3 november en gun uzelf een bijzondere ervaring!

Een beetje lef, een groot effect.

De gesprekken krijgen vorm aan de hand van een thema. Dit jaar is dat "een beetje LEF, een groot effect!"

Ontdek hoe verrassend veel invalshoeken er gekozen worden om over dit thema te praten. Iedereen heeft er zijn of haar eigen ideeën en ervaringen bij en dat maakt het gesprek spannend en bijzonder.. Door alle bijdragen ontstaat er een mooi verhaal dat komt uit de harten van inwoners van Maas en Waal. Reken er maar op dat u achteraf zegt dat het heel bijzonder was om zo'n gesprek te voeren.

Wilt u meedoen en inschrijven? kijk op maasenwaal.dialoogtafels.nl

Herman Wijffels ambassadeur van Nederland in Dialoog:

"Dialoog beschouw ik als de methode van de toekomst. Het is een methode die verbinding legt en waarvan luisteren naar de ander misschien wel het meest essentiële element is. Veel meer dan via discussie en debat, waar veelal het eigen gelijk voorop staat, kan met dialoog gewerkt worden aan gedeelde opvattingen en draagvlak voor de grote maatschappelijke veranderingen die nu aan de orde zijn. De Dag van de Dialoog leert mensen met deze methode te werken en levert daarmee een uiterst waardevolle bijdrage aan de ontwikkeling van de samenleving."

Founders

Begunstigers